woensdag 19 juni 2013

Volgende fase

Nu de boontjes het "death by snail"-stadium lijken te hebben gepasseerd, gaan we voor de volgende uitdaging: de duiven... Ik heb eigenlijk een vreselijke hekel aan plastic rotzooi in de tuin, maar aangezien ik echt heel graag bonen wil eten dit jaar heb ik me daar maar overheen gezet. Het is wel een beetje hilbilly, maar eigenlijk ziet het er stiekem ook wel vrolijk uit... Hopen dat t werkt. Die duiven zijn vast al heel wat gewend, tenslotte, weet niet of ze hiervan nog onder de indruk raken.


5 opmerkingen:

 1. Ik hoop voor je dat het gaat lukken, bij mij zijn ook een groot deel van de bonen opgegeten door de slakken, niet alles gelukkig. Ik ben nu nog wat bonen voor aan het zaaien, hopen dat het toch wat gaat worden! Ik vind het niet zo lelijk hoor dat groene plastic!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen probleem met dat plastic, je moet toch wat. Mijn tuin wordt grotendeels door sierplanten opgeslokt maar ik heb nog wel een bed met bonen staan, die bijna voor de helft door de slakken opgevreten zijn, grrrr. Als je de slakken vangt, ik doe dat ook 's avonds met een emmer, kun je de lege huisjes nog gebruiken ter bescherming van de punten van stokken die je eventueel bij planten zet. Staat leuker dan een of ander plastic dopje of sierornament.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahah zo ziet mijn tuin er ook uit, alleen dan roze/rode plastic stroken, ik vind dat het werkt, heb nog steeds rode bessen en aardbeien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms is het idd nodig om maatregelen te nemen, anders blijft er niets over!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zaai ook altijd extra, zodat er nog wat over blijft voor ons :)

  BeantwoordenVerwijderen