zondag 29 maart 2015

Bah

Vorige week ging ik na mijn werk nog snel even naar de tuin om de plantjes in de kas water te geven. Snel snel, je kent dat wel, en ik was al bijna weer weg toen ik zag dat er wat vreemds was aan de tuinkist...het slot was weg! Toen ik er naartoe liep, zag ik dat het inderdaad opengewrikt was, en ja hoor... Alle gereedschap was weg. Balen dus.

Gelukkig ben ik op het moment ook veel in Marlous haar tuin bezig, en m'n meest gebruikte items stonden nog in de kas, maar toch. Ze hebben een spa, een schep, een schoffel, een smalle hark, een takkenschaar, snoeischaar en nog wat kleine dingen meegenomen... Zelfs m'n bollenpoter, waar ik net de aardappels mee wilde doen.
En weet je wat die onverlaat ook nog gedaan heeft? Dwars door mijn bedden heen gelopen, met zijn lompe poten. Echt, géén respect. Bah.

Nadat ik even stevig had gevloekt en gemopperd ben ik eerst maar even een nieuw, zwaarder slot gaan kopen. En intussen heb ik via marktplaats alweer het een en ander aangevuld, dus we kunnen weer verder tuinieren. Maar mijn vertrouwen in de mensheid heeft wel weer een deukje opgelopen hoor.

2 opmerkingen:

  1. ohh daar zou ik ook zoooo pissig van worden!! geen stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toestand! kunt u mij desondanks helpen met tips over het kweken van waterkers? zie ook mijn blog.
    Groet,
    Flip van de Vrie

    BeantwoordenVerwijderen