zondag 15 april 2012

Groeit goed...


De koolachtigen die we een paar weken terug hebben geplant, doen het goed. Zo'n tunneltje van tuinvlies zorgt voor een prima groeiklimaat, helaas niet alleen voor de groentjes. Ook het onkruid tiert er welig... Helaas had ik geen tijd meer om nog te schoffelen, dus dat klusje blijft een paar dagen liggen. Hoef ik me woensdag niet te vervelen.

3 opmerkingen:

 1. ik ben blij om te zien dat er nog meer moestuinders zijn met onkruid ... bij ons in de volkstuintjes zijn er tuintjes die er zo onberispelijk bij liggen!!!! Ik schaam me om mijn onkruidjes maar ik ben niet de enige die er heeft blijkbaar haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, als je het maar een beetje bijhoudt, dan is onkruid niet zo'n ramp. Nu is het nog te doen, als je eind mei een paar weken niet oplet, staat het meteen tot je knieen! :)

   Verwijderen
 2. Toch wel fijn zo'n volkstuin, je hebt in elk geval ruimte genoeg voor alle soorten groenten en dan ook nog aardappelen. En wat het onderhoud betreft :
  "Het houdt ons van de straat", wordt wel eens gezegd, even schoffelen en het ziet er weer puik uit. Als er maar geen zevenblad in zit, maar dat is zelfs te gebruiken voor soep en pesto.

  BeantwoordenVerwijderen