woensdag 25 april 2012

Wachten...

De oplettende lezer was het misschien al opgevallen: op woensdag is mijn vrije dag van het werk, en dan plan ik dus meestal een paar uurtjes tuin in. Zo ook vandaag, ik wilde even zien hoe alles erbij staat, misschien al wat dood gras van de slootkant ruimen, en een paar rijtjes schorseneren en pastinaken zaaien.Misschien wat sla planten, want die hebben het wel gezien in de koude bak.
Buienradar gaf goede vooruitzichten, en het zonnetje schijnt inderdaad lekker buiten, al is de lucht niet helemaal blauw... Je vraagt je haast af waarom ik hier dan achter de computer dit stukje zit te typen :)

Het zit zo... soms bestel je wat, en dat moet dan bezorgd worden.Gelukkig kun je tegenwoordig op de website van de post zien wanneer het dan ongeveer wordt bezorgd, heel handig, en ik maak daar dan ook graag gebruik van. Alleen zou ik willen dat ze die intervals wat kleiner konden maken! Bezorging tussen 9:30 en 12:00... Om 9 uur heb ik net het laatste kind op weg geholpen (eerste uur vrij), en om 12 uur komt het andere al weer thuis...slechte planning dus. Nu maar hopen dat de postbode toch vroeg komt, dan kan ik nog even...

3 opmerkingen:

 1. hoop dat je er nog geraakt bent want ondertussen is die buienradar weer veranderd in een zee van blauw ...
  Bij mij zijn dit weekend de schorseneren erin gegaan ... en nu is het wachten, tot ze iets laten zien :o) maar dat kan heel lang duren, zeggen ze ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de postbode kwam om half 12! Dus ik kon nog snel een half uurtje de tuin in. De schorseneren zitten erin, maar de pastinaken was ik vergeten :) Die kunnen volgende week ook nog wel.
   Vanmiddag was het hier ook weer aardig snertweer, nat en winderig. 't Mag wel gauw echt lente worden wat mij betreft!

   Verwijderen
 2. Hee Mirjam,

  Wat een leuke blog heb je!
  Ik begon gisteren met je blogberichten van 2010 en heb vandaag 2011 en 2012 gelezen.
  Leuk om te zien hoeveel ervaar je op hebt gedaan.

  Ik ben benieuwd hoe het 'straks' in de zomer met je grote moestuin zal gaan en blijf je dus volgen!

  Succes!

  Groetjes Annet

  BeantwoordenVerwijderen