vrijdag 3 mei 2013

Die staan erin!

Met zulk mooi weer in 't vooruitzicht, en met planten die eerlijk gezegd een beetje in de weg begonnen te staan, heb ik het aangedurfd om de eerste tomaten uit te planten. Wel in de tunnel hoor, dus zó dapper is het nou ook weer niet. Ik plantte 3 planten elk van Marmande, Coeur de boeuf en Novosadski. Het begint al aardig gevuld te raken.


De raapstelen en radijsjes gaan er natuurlijk binnenkort al uit, zodat aan die kant wat komkommers en augurken kunnen staan. Die ga ik vanmiddag oppotten, en dan kunnen er een paar naar de tuin. Ik wil er dit jaar ook een paar buiten laten groeien, dus de rest mag over een week of twee pas mee, gelijk met de courgettes
Achterin de tunnel heb ik ook al een watermeloen geplant, eens kijken of dat wat wordt. Kwestie van heel veel water geven, denk ik.

En nou vanmiddag maar even lekker met een boek in het zonnetje. Nu eerst nog even kijken bij de nieuwe Noabershop, die wordt vandaag geopend. Ik schreef vorig jaar al eens over de plannen die hiervoor bestonden, en nu is het dan zover. Neem eens een kijkje op de site, en als je in de buurt bent,  ga er eens langs!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk initiatief die noabershop! Lekker dat de eerste planten in de kas kunnen. Wij zijn nu op vakantie, maar verwacht ook een oerwoud aan zaailingen als ik thuis kom. Dus een beetje ruimte is wel lekker kan ik me voorstellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook hier de tomaten naar de kas en naar buiten....wat een geweldig weer om buiten bezig te zijn! Heb afgelopen weekend mijn muurkassen gezet, superblij!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen